Produkter for fransk rød okse (11)

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

P de Puisseguin Rød 2021 L,M,P Satellites de Saint-Emilion - Rødvin AOP Puisseguin Saint-Emilion

ORIGIN Rødvin fra Saint-Émilion Puisseguin Saint-Émilion-appellasjonen ligger nordøst for den berømte landsbyen Saint-Émilion. Dette historiske vinområdet strekker seg over et kupert område, hvor vinrankene nyter godt av rikelig sollys og kjølige netter, noe som sikrer perfekt modning av druene. Utvalgt av vår ønolog, P de Puisseguin, henter fra et leire-kalkstein terroir for å tilby en fyldig og kjøttfull vin, som representerer prestisjen til Bordeaux-viner. WINEMAKING Tradisjonell vinifikasjon i rustfrie ståltanker. GRAPES Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TASTING Lys mørk granatrød farge. Fruktig nese med aromaer av solbær, bjørnebær og morellkirsebær. Rund, balansert og vedvarende smak med modne og varme tanniner. FOOD & WINE PAIRINGS Å nytes med biff indrefilet, stekt svinekjøtt med svisker, eller lagret ost. Serveres ved 18°C. AWARDS 2012: Bronsemedalje ved IWC 2013.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Ål - Klar til å Kutte

Ål - Klar til å Kutte

Ål - Før - Klar til å Kutte
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Viner

Rully Rouge 1er Cru - Marissou - Viner

Rully premier cru Marissou, Rully rouge med granatrød farge og noter av mørke og røde frukter, med et lett preg av pepper. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Région: BOURGOGNE Couleur: Rød Cépages: 100 % Pinot Noir Mode de culture: Økologisk omstilling Caractère: kraftig Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våre Champagne

Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våre Champagne

Rosévin. Utviklet eksklusivt i Riceys og kun i de beste årene; Denne kommunen har det største vinområdet i hele Champagne (866 ha) og er dermed den eneste som har de 3 kontrollerte opprinnelsesbetegnelsene fra Champagne.
Burgundervin Hvit - Saint-Véran

Burgundervin Hvit - Saint-Véran

Vinhus: Helt sør i Bourgogne, på grensen til Beaujolais, strekker området for appellasjonen seg utover landsbyens grenser. Landsbyen Saint-Vérand har et "d", men appellasjonen har ikke det, da den høstes fra seks landsbyer. Den ble etablert i 1971, og er den nest siste appellasjonen som ble tildelt i Mâconnais-regionen. Vinproduksjon: Jord: en jura-kalkstein som forsterker de kalkholdige lagene i Côte d'Or, ideell for Chardonnay. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 70 til 80 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: bevisst lav, mellom 35 og 40 hektoliter per hektar avhengig av året. Små druer med høy konsentrasjon av sukker. Vinifikasjon: Veldig lang vinifikasjon, kald (mellom 15 °C og 20 °C). Lagring: 20 % lagring på eikefat fra 3 til 5 vin. Resten av lagringen skjer i tank i 6 til 8 måneder på fine bunnfall.
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Sprudlende rosé druesaft

Sprudlende rosé druesaft

DRUESORT: Gamay noir med hvit juice. PRODUKSJON: Naturlig filtrert rosé druesaft, pasteurisert og karbonert. Uten tilsatt sukker. Kartong med 6 flasker på 75cl
Rivesaltes Tuilé

Rivesaltes Tuilé

I hjertet av et bevart naturlig miljø, på åsene i Aspres. Domaine Rossignol lager nøye viner for hånd.